torsdag 16. februar 2017

Mediedag 2017!

Denne skoledagen gikk ut på å holde en veldig lærerik mediedag!
Hvor vi så spennende foredrag, bilder og videoer fra blant annet kommunikasjonssjef fra TV2, MK VGs elever, lærere og elever fra Høgskolen Kristiania, fotograf og kunstner Stig Marlon Weston og filmprodusentene Lucky View!


Alle foredragene var varierte og inneholdt mange ulike temaer, uttrykksformer og muligheter innenfor mediebransjen. Alt fra TV/nyheter sin plass i samfunnet og dets framtid, et foredrag holdt av kommunikasjonssjef i TV2. Arin og Philip, medier og kommunikasjons-elever ved Mysen, sin erfaring av deltagelse på CYAN utstillingen. Samt instruks i digitalt og analogt fotografi. 
Fotograf og kunster Stig Marlon framførte en dypere spesialisering på analogt ''fotografi'' hvor han har valgt å eksponere fotopapir for lys, forså å fremkalle i mørkerom. 


Kristiania Høgskole framførte en de ulike utdanningsprogrammene de tilbyr og karrieremuligheter i bransjen. På denne skolen har de mange ulike fag og utdanningsløp, altså noe for enn hver smak innenfor media! Avsluttende holdt Lucky View et foredrag om deres karriere, bedrift og erfaringer i bransjen!


-Godt innhold trumfer alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar