tirsdag 31. januar 2017

Mediehistorie 1960-1980 Infografikk

Dette prosjektet har gått ut på å lage et informerende grafisk produkt om norsk mediehistorie. Oppgaven var et gruppearbeid, hvor hver gruppe ble tildelt hver sin tidsepoke, fra 1660 helt til opptil i dag. Gruppa mi, bestående av Stine Fredriksen (http://stinefredriks1.blogspot.no/) Camilla Carlsen (http://camillca.blogspot.no/) med temaet 

1960–1980: Fjernsyn og kringkastingsmonopol.

Underveis har jeg lært animasjon i premiere pro, og føler dette er noe jeg mestrer. Samtidig har jeg blitt veldig dyktig til å forklare andre hvordan redigering i flere Adobe-programmer kan utføres. Kildebruk og opphavsrett er også utrolig viktig når det trengs nedlastninger av andres kreasjoner (bilder, lyd), pass alltid på at du faktisk har rett til å benytte deg av kreasjonene!
Det som er utrolig lurt å huske, er alltid å lagre underveis og rendre!



fredag 13. januar 2017

A møter B




Oppgaven gikk ut på å lage en film om to personer som skal møte hverandre.
Poenget er at disse to personene følges hver for seg, før de til slutt møtes- A møter B.

Gruppa mi valgte å løse oppgaven ved at vi møter en jentegjeng (A) og en venneløs jente (B)


 

Stillbilder fra film











#selfie_mk


torsdag 12. januar 2017

Pop art

Pop art- Popkunst, en kunststil som var særlig utbredt på 1940- og 50-tallet. Kunststilen gjenkjennes ved sterk og variert fargebruk, ofte avbildet kjente personer eller produkter. Selve ordet pop, betyr populær.

Oppgaven gikk ut på å designe et eget pop art produkt, gjerne med et idol/kjent fjes som inspirasjon. Selv valgte jeg å inspirere meg av 50-talls kulturen (pin-up look) med den klassiske telefonen.


Bildet jeg har valgt å bruke er et selvportrett, (og dekningen på telefonen var ikke til å skryte av).


Dette er det ferdige produktet! Jeg har valgt tydelige og varierte farger for å få frem pop art inntrykket, i tillegg til konturer og kontraster.